Stopbuspakkingen

Stopbuspakking is een asafdichting welke gebruikt wordt voor het afdichten van draaiende assen en/of statische afdichtingen. AT Holland heeft altijd de juiste stopbuspakking voor uw specifieke toepassing. Bekijk hier al onze stopbuspakkingen:

Resultaat 13–17 van de 17 resultaten wordt getoond

Stopbuspakking toepassingen

Door de juiste toepassing wordt de levensduur verlengd, blijft de elasticiteit constant en de buigzaamheid goed. Ze zijn zeer sterk omdat ze gelijkmatig gevlochten zijn. Toepasbaar voor o.a. stoom, lucht, vuil- en zoutwater, oliën, zuren en chemicaliën.

We hebben vele alternatieven voor o.a. de merken;

Beldam, Burgmann, Cedic, Chesterton, Chetra, Deltaflex, Depac, Garlock GmbH, Hamar, Hecker, Huth, Klinger, Latty, Propack, RX, Sellon, Sepco, Simrit, Starpack, Teadit en James Walker.

Wilt u meer informatie over stopbuspakkingen?

Wij kunnen een hoop voor u doen! Wilt u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf bespreken?

Bel dan met ons op telefoonnummer: 036-535 8700 

Stuur een e-mail: info@atholland.nl of Whatsapp bericht 06 – 22463091

Een machinepark zonder storingen of problemen. Zal de techniek ons ooit zover brengen? Tot op heden zullen we het moeten stellen met de toenemende innovatietechnieken en verbeteringen. Innovatie en verbetering kunnen een grote kostenbesparing opleveren.

 

Kostenbesparing gaat steeds vaker een grotere rol spelen in het productieproces.Hierdoor worden afnemers gedwongen zeer kritisch te kijken naar prijs en kwaliteit.Hoe kan een onderneming zo goed mogelijk functioneren met de minst mogelijke kosten.Een goed begin is het doorlichten van het hart van de onderneming. Het productieproces laten functioneren zonder productieverlies met de minst mogelijke kosten.

 

Hoe lost men dit op?

 

Het productieproces bestaat veelal uit een groot aantal machines die elk een stukje vakkennis vereisen.Een eigen technische dienst is een goede oplossing om het proces continuïteit te bieden, storingen en klein onderhoud te plegen. Ons stukje vakkennis ligt bij rotating. Een pomp heeft een hart, het mechanical seal. Het hart heeft een lichaam, de pomp. Het lichaam heeft energie nodig, de aandrijving. Deze drie samengevoegd is:

ATH MAINTENANCE BV
ISO 9001/VCA**